Ketamine Powder

200,00 1.250,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Ketamiinijauhe on dissosioiva anestesia, jota käytetään tajuttomuuden aiheuttamiseen lääketieteellisten toimenpiteiden aikana. Tämä lääke tarjoaa rauhoittavia vaikutuksia ja vähentää kipua. Hallusinogeenisten ominaisuuksiensa vuoksi jotkut ihmiset käyttävät sitä myös virkistystarkoituksiin. FDA on kuitenkin hyväksynyt tämän lääkkeen vain lääketieteellisiin toimenpiteisiin, ja sen käyttö virkistystarkoituksiin on kielletty.

Ketamiinijauheen käyttö
Ketamiini on FDA:n hyväksymä lääke, jota käytetään vain yleisanestesiassa. Tällä lääkkeellä on kuitenkin myös joitain poikkeavia käyttötarkoituksia. Sitä käytetään yleisanestesian indusoimiseen ja ahdistuksen, masennuksen, kivun ja statusepilepsian hoitoon. Ketamiinin vaikutukset ja hyödyllisyys vaihtelevat kuitenkin yleensä riippuen annoksesta ja käyttäjän sietokyvystä lääkkeelle.

Ketamiinin sivuvaikutukset
Ketamiini on turvallista käyttää lääketieteellisiin tarkoituksiin, mutta se voi myös aiheuttaa sivuvaikutuksia, varsinkin kun sitä käytetään suurempina annoksina virkistyskäyttöön. Joitakin yleisiä vaikutuksia, joita käyttäjät voivat kokea, ovat sekavuus, huimaus, uneliaisuus, pahoinvointi, oksentelu ja epämukavuus. Jos kuitenkin otat tämän lääkkeen oikein lääkärisi valvonnassa, tällaisten sivuvaikutusten riskiä ei ole.

Kuinka ostaa ketamiinia verkosta
Jos haluat ostaa ketamiinijauhetta verkosta, rxapteekki.com voi olla paras ratkaisusi. Se on yksi luotettavimmista verkkokaupoista, joka tarjoaa laajan valikoiman lääkkeitä. Täältä löydät lääkkeitä lähes kaikista luokista, mukaan lukien piristeet, opioidit, masennuslääkkeet ja kipulääkkeet. Kaikki lääkkeet ovat saatavilla kohtuullisin kustannuksin laadusta tinkimättä. Nyt voit siis tilata ketamiinijauhetta huoletta. Lisäksi saat lääkkeesi toimitettuna kotiovellesi ilman kohtuuttomia kustannuksia.

Lisätiedot

Määrä

5 grammaa, 50 gram, 20 gram, 10 gram

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ketamine Powder”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *