Zolpidem 10mg (Ambien)

190,00 390,00 

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Mikä Zolpidem 10mg on?
Zolpideemi on tehokas rauhoittava ja unilääkkeitä, jota käytetään unen ja unettomuuden hoitoon. Tätä lääkettä markkinoidaan tuotenimellä Ambien. Se toimii käyttäjän aivojen kanssa ja saa aikaan rauhoittavia ja rentouttavia vaikutuksia, mikä mahdollistaa paremman unen. Ambien-pilleri alkaa toimia muutaman tunnin kuluessa sen ottamisesta, mikä tekee ihmisen uneliaaksi. Vaikka Ambien on nopeasti vaikuttava huume, pitkäaikainen käyttö voi olla haitallista ja johtaa riippuvuuteen.

Sitä pidetään kuitenkin myös lyhytvaikutteisena hypnoottisena lääkkeenä, jonka vaikutukset eivät kestä kauan ja häviävät nopeasti. Joten ei ole epäilystäkään siitä, että se saa käyttäjät nukahtamaan nopeammin, mutta se ei saa heitä nukkumaan pidempään.

Kuinka käyttää Zolpidem 10mg
Käytä Zolpidem 10 mg -valmistetta aina vain, jos lääkärisi niin suosittelee. Sen ottaminen ilman lääkärin kuulemista voi aiheuttaa sivuvaikutuksia ja voit myös kehittää huumeriippuvuuden. Lääkärisi kertoo sinulle Ambien-annoksen ikäsi, sairautesi ja joidenkin muiden tekijöiden perusteella. Muista myös lukea lääkitysopas huolellisesti seurataksesi lääkitysprosessia. Lääketieteen asiantuntijat suosittelevat kuitenkin yleensä tämän lääkkeen ottamista illalla ennen nukkumaanmenoa, jotta voit nukkua paremmin.

Zolpidem 10 mg:n sivuvaikutukset
Zolpideemi voi myös aiheuttaa sivuvaikutuksia joissakin tapauksissa. Useimmat ihmiset kokevat huimausta, ripulia ja päänsärkyä tämän lääkkeen käytön aikana. Se voi myös tehdä ihmisen uneliaaksi ja uupuneeksi päivän aikana.

Mistä ostaa Zolpidem 10 mg (Ambien) verkossa
Voit ostaa Zolpidem 10 mg helposti verkossa viralliselta sivustolta Rx Apteekki

Lisätiedot

st

100st, 150st, 200st

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Zolpidem 10mg (Ambien)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *