Oxycontin 80 mg

171.0290.0

Tilaa OxyContin 80mg verkosta

OxyContin käytetään akuutin kivun hoitoon ja kivunlievitykseen. OxyConti on laajalti käytössä maailmanlaajuisesti. OxyConti tunnetaan myös nimellä Oxycodone. Tämä lääke on hyödyllinen keskivaikean tai vaikean kivun hoidossa. Se on reseptilääke, jota käytetään kohtalaisen tai vaikean kivun hoitoon.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tilaa OxyContin 80mg verkosta

OxyContin käytetään akuutin kivun hoitoon ja kivunlievitykseen. OxyConti on laajalti käytössä maailmanlaajuisesti. OxyContin tunnetaan myös nimellä Oxycodone. Tämä lääke on hyödyllinen keskivaikean tai vaikean kivun hoidossa. Se on reseptilääke, jota käytetään kohtalaisen tai vaikean kivun hoitoon.

OxyConti voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden lääkkeiden kanssa. Se on opioidikipulääke. FDA hyväksyy edelleen OxyConti turvalliseksi ja tehokkaaksi aiottuun käyttöön. Terveydenhuollon ammattilaiset kannattavat edelleen reseptiopioidien käyttöä kroonisen kivun hoitoon. Voit ostaa OxyConti 80mg sertifioidulta myyjältä ja verkkoapteekeista.

OxyConti 80mg:n ominaisuudet

Saat nämä edulliseen hintaan, mikä tekee niistä taskuystävällisiä.
Saat erinomaista asiakaspalvelua myös oston jälkeen.
Saat 30 päivän palautusoikeuden ja turvalliset maksutavat.

OxyConti 80mg:n edut

Sitä käytetään vaikean jatkuvan kivun lievitykseen.
Se vaikuttaa aivoihin muuttamaan sitä, miten kehosi tuntuu ja reagoi kipuun.
On tärkeää neuvotella terveydenhuollon ammattilaisen ja apteekkihenkilökunnan kanssa ennen kuin aloitat oxyconti käytön.

OxyConti 80mg:n miinukset

Saatat kokea joitain yleisiä sivuvaikutuksia, kuten pahoinvointia, oksentelua, ummetusta, suun kuivumista, heikkoutta, hikoilua, huimausta, huimausta tai uneliaisuutta.
Jos jokin näistä vaikutuksista jatkuu tai pahenee, kerro siitä välittömästi lääkärillesi tai terveydenhuollon ammattilaiselle.
Raskaana olevien ja imettävien naisten on neuvoteltava ennen terveydenhuollon käyttöä.

Lisätiedot

Vaihtoehto:

100, 150, 200

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxycontin 80 mg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *