Suboxone 8 mg

180.0290.0

Osta Suboxone verkossa

Suboxon-lääke sisältää buprenorfiinin ja naloksonin seoksen. Buprenorfiini on riippuvuutta aiheuttava huume, joka tunnetaan myös huumeena. Suboxon on tuotemerkki rauhoittava lääke, joka sisältää kahta kiinnitysainetta: buprenorfiinia ja naloksonia. Suboxon on saatavana myös perinteisessä muodossa.

Ei-yksinomaista versiota on saatavana kahdessa rakenteessa: suun kautta otettava kalvo ja tabletti. Sekä kalvo että tabletti ovat sublingvaalisia rakenteita, mikä tarkoittaa, että asetat ne kielesi alle hajoamaan. Kalvo voidaan asettaa myös ikenien ja posken väliin hajoamaan (bukkaali).

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Osta Suboxone verkossa

Suboxone-lääke sisältää buprenorfiinin ja naloksonin seoksen. Buprenorfiini on riippuvuutta aiheuttava huume, joka tunnetaan myös huumeena. Suboxone on tuotemerkki rauhoittava lääke, joka sisältää kahta kiinnitysainetta: buprenorfiinia ja naloksonia. Suboxone on saatavana myös perinteisessä muodossa.

Ei-yksinomaista versiota on saatavana kahdessa rakenteessa: suun kautta otettava kalvo ja tabletti. Sekä kalvo että tabletti ovat sublingvaalisia rakenteita, mikä tarkoittaa, että asetat ne kielesi alle hajoamaan. Kalvo voidaan asettaa myös ikenien ja posken väliin hajoamaan (bukkaali).

kutsutaan kalenteriksi kolme (III) ammattimaisesti määrättyä lääkettä. Tämä tarkoittaa, että sillä on tunnustettu kliininen käyttö, mutta se voi kuitenkin aiheuttaa fyysistä tai psyykkistä riippuvuutta ja sitä voidaan käyttää väärin.

Hallinto on antanut poikkeukselliset ohjeet siitä, kuinka suunnitelma III -lääkkeet voidaan hyväksyä erikoislääkärin toimesta ja antaa lääkeasiantuntijan toimesta. Perusterveydenhuollon lääkäri tai lääkeasiantuntija voi kertoa sinulle lisää. Asiantuntijat voivat hyväksyä tämän lääkkeen huumeriippuvuuteen vain, jos he saavat ainutlaatuisen valmisteen ja vahvistuksen Yhdysvaltain keskushallinnon kautta.

KUINKA SE TOIMII?

Buprenorfiinilla on joitain mahdottomia eroja huumausaineisiin, mutta se myös linjaa huumeiden erilaiset vaikutukset. Kun otetaan huomioon nämä yksittäiset vaikutukset, sitä kutsutaan narkoottiseksi puolivälissä agonisti-antagonistiksi.

Buprenorfiini on osa Suboxonea, joka auttaa hoitamaan lääketieteellistä huumausaineriippuvuutta. Se tekee tämän vähentämällä vieroitusoireita ja lääkkeiden himoa. Myös sen tosiasian valossa, että se on narkoottinen puolivälin agonisti-antagonisti, se ei todennäköisesti aiheuta suurempia vaikutuksia kuin huume.

Naloxone vedetään takaisin vain Suboxonea varten reseptien väärinkäytön estämiseksi. Naloksoni on delegoitu huumausainekilpailijalle. Tämä tarkoittaa, että se estää huumausaineiden vaikutukset.

Jos olet riippuvainen huumeista ja annat Suboxonea, naloksoni voi aiheuttaa vaarallisia vieroitusvaikutuksia. Tämä johtuu siitä, että se estää huumeiden vaikutukset, jolloin voit vetäytyä nopeasti.

Joka tapauksessa tämä vetäytyminen on epätodennäköisempää, kun käytät Suboxone-kalvoa. Tämä johtuu siitä, että kalvo vapauttaa vähemmän naloksonia elimistöön kuin infuusio.

MITEN TÄTÄ LÄÄKETTÄ KÄYTETÄÄN?

Food and Drug Administration (FDA) tukee reseptilääkkeitä, kuten Suboxon, tiettyjen sairauksien hoitoon. Suboxon voidaan myös käyttää off-mark erilaisissa olosuhteissa.

FDA on hyväksynyt Suboxon huumeriippuvuuden hoitoon. American Society of Addiction Medicine -järjestön mukaan Suboxon on ehdotettu hoito huumeriippuvuudelle. Se auttaa hoitamaan huumeriippuvuutta vähentämällä vieroitusoireita, joita voi ilmetä, kun huumeiden käyttö lopetetaan tai vähennetään.

Suboxon käytetään silloin tällöin ilman nimeä huumausaineiden vieroitusoireiden seurantaan vieroitusohjelman funktiona. Se voi auttaa vähentämään äärimmäisiä sivuvaikutuksia.

Detoksifikaatio-ohjelmat ovat yleensä ajankohtaisia ​​laitoshoitosuunnitelmia, joita käytetään yksilöiden vieroittamiseen lääkkeistä, kuten huumeista tai alkoholista.

Päihdehoito on jälleen kerran harkitumpi tapa vähentää huumeriippuvuutta, jossa suuri osa hoidosta tapahtuu avohoidossa.

Suboxon käytetään silloin tällöin kivun hoitoon. Joka tapauksessa tämä käyttö on kiistanalainen, kun otetaan huomioon se tosiasia, että ei ole tyydyttävää, kuinka hyvin Suboxon yrittää hoitaa vaivaa. Suboxon voi olla arvokas henkilöille, joilla on jatkuvaa ahdistusta ja huumeriippuvuutta.

Buprenorfiinia, joka on yksi Suboxon lääkkeistä, käytetään samoin kivun hoitoon. Joka tapauksessa tutkimukset ovat ristiriitaisia ​​siitä, kuinka onnistunut se on tästä syystä olemassa oleville.

Lisätiedot

Vaihtoehto:

100st, 150st, 200st

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Suboxone 8 mg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *