Tsopikloni 7,5mg

195.0305.0

Osta Zopiclon verkossa

Tsopikloni on unettomuuden hoitoon tarkoitettu ei-bentsodiatsepiininen rauhoittava ja hypnoottinen aine, joka tunnetaan myös nimellä Imovane, Zimovane jne. Tsopikloni – joka sisältää yleensä yhden tabletin – on ollut suosittu lääketieteellisen käytön lisäksi virkistyslääkkeenä, yhtenä ns. – huume sen hauskan ”kuuman” vakuutuksensa vuoksi.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Osta Zopiclon verkossa

Tsopikloni on unettomuuden hoitoon tarkoitettu ei-bentsodiatsepiininen rauhoittava ja hypnoottinen aine, joka tunnetaan myös nimellä Imovane, Zimovane jne.  – joka sisältää yleensä yhden tabletin – on ollut suosittu lääketieteellisen käytön lisäksi virkistyslääkkeenä, yhtenä ns. – huume sen hauskan ”kuuman” vakuutuksensa vuoksi.

Sillä on kuitenkin myös laaja valikoima negatiivisia ja mahdollisesti vaarallisia sivuvaikutuksia, kuten uneliaisuus ja heikentynyt motorinen toiminta, jotka ovat johtaneet moniin kuolemaan johtaviin onnettomuuksiin ympäri maailmaa. Lisäksi se on erittäin riippuvuutta aiheuttava, sillä jotkut kuluttajat kehittävät tsopikloniriippuvuuden muutamassa viikossa. Iso-Britanniassa tsopikloni on luokan C valvottu aine, jota on yleensä saatavana vain reseptillä. Lääkkeellä on edelleen täydelliset mustat markkinat, tuhansia tabletteja ostetaan pimeästä verkosta joka kuukausi.

Käyttää:

Tsopiklonin käyttäjät käyttävät lääkettä sen tuottamiin lievästi euforisiin, unen kaltaisiin vaikutuksiin, jotka voivat kestää useita tunteja ja joiden vaikutukset voivat tuntua vähintään vuorokauden ajan nauttimisen jälkeen. Zopiklon voi nukahtaa vähintään 15 minuutiksi hypnoottisena lääkkeenä, vaikka useimmat lääkettä käyttävät ihmiset eivät ota sitä vain nukahtamislääkkeeksi tai ota Zopiklon joka päivä.

Tsopiklonia käytetään oireiden, kuten ahdistuneisuuden, hoitoon lyhytaikaisen unen yhteydessä. Tämä on hyödyllistä, jos sinulla on unihäiriöitä, heräät liian aikaisin tai olet yöllä pitkiä aikoja. Tämä toimii hormonien kanssa rauhoittamaan ja nukkumaan aivoja.

Annostus:

Zopiklonilla on yleensä yksi tabletti nukkumaan mennessä.

Vanhemmille aikuisille (yli 65-vuotiaille) suositellaan pienempää annosta (puoli tablettia). Pienempi annos vähentää yliannostuksen riskiä, ​​joka johtaa kaatumisiin ja muihin sivuvaikutuksiin.

Lääkärisi määrää lyhyen, enintään kymmenen päivän mittaisen kurssin.

Ota Zopiclon-valmistetta juuri sen verran kuin lääkärisi on määrännyt. Lääkkeessäsi oleva reseptitarra kertoo, kuinka kauan sinun tulee ottaa se ja mahdolliset erityisohjeet.

Sieltä voit ostaa Zopiclon verkosta

RX APTEEKKI:ssä saat Zopiclon myyntiin verkossa parhaaseen hintaan.

Lisätiedot

Variantti

100st, 150st, 200st

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tsopikloni 7,5mg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *