Valium 10mg

200.0320.0

Kuinka tilata Valium verkosta

Valium määrätään useimmiten pahoinvointiin, lihaskouristukseen ja kramppeihin. Sitä käytetään tuskallisten vieroitusoireiden lievittämiseen. Valium lievittää äärimmäistä stressiä ja ahdistusta vähentämällä hyperaktiivista aivotoimintaa.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Kuinka tilata Valium verkosta

Valium määrätään useimmiten pahoinvointiin, lihaskouristukseen ja kramppeihin. Sitä käytetään tuskallisten vieroitusoireiden lievittämiseen. Valiun lievittää äärimmäistä stressiä ja ahdistusta vähentämällä hyperaktiivista aivotoimintaa.

Tämä annetaan suun kautta tabletin muodossa, ja lääkäri määrää sen yleensä 1-4 kertaa päivässä. Valiun on bentsodiatsepiini, joka toimii hyvin.

Tämä varmistaa, että se pysyy kehossa paljon pidempään kuin bentsot, kuten Halción, jotka ovat vähemmän aktiivisia. Valiun elinikäisen laadun vuoksi ihmiset voivat ottaa vähemmän annoksia päivässä kuin lyhytvaikutteisella bentsoidilla.

Valiun on tarkoitus hyödyttää ihmisiä säännöllisesti. Bentsodiatsepiinit (ben-Zoe-dye-AZE-eh-peens) ovat Valiun (diatsepaami). Diatsepaami vaikuttaa aivokemikaaleihin, jotka ovat epätasapainossa hermostuneilla yksilöillä.
Valiun käytetään ahdistuneisuushäiriön, alkoholin välttämisen tai lihasspasmien hoitoon.

Jos olet allerginen diatsepaamille tai vastaaville lääkkeille (Klonopin, Xanax jne.) tai sinulla on myasthenia gravis, äärimmäinen maksasairaus ja kulmaglaukooma, vaikea hengityshäiriö tai uniapnea, et voi käyttää Valiun. Valiun ei ole määrätty.

Käyttää:

Valiun on tarkoitus hyödyttää ihmisiä säännöllisesti.

Annostus:

Ota Valium vain lääkärisi ohjeiden mukaan. Noudata kaikkia reseptipullossasi olevia ohjeita. Lääkärisi saattaa muuttaa annostasi ajoittain. Älä käytä tätä lääkettä pidempään kuin on määrätty suurempina tai pienempinä määrinä.

tottumusten väärinkäyttö voi johtaa riippuvuuteen, yliannostukseen tai kuolemaan. Valiun on lain vastaista myydä tai antaa.
Mittaa nestemäistä lääkettä erityisellä annoslusikalla tai lääkekupilla tai sen avulla. Älä käytä veistä keittiössä. Kysy apteekista, jos sinulla ei ole annosmittauslaitetta.

Onko Valium unitabletti?

Anksiolyytit. Kahta yleisimmin määrättyä tablettia, Xanax ja Valiun, ei ole suunniteltu auttamaan unta; sen sijaan niitä käytetään ahdistuksen hoitoon. Koska ne ovat bentsodiatsepiineja, niillä on myös rauhoittavia vaikutuksia ja ne voivat sellaisenaan aiheuttaa uneliaisuutta ja auttaa nukahtamaan.

Uneliaisuutta, huimausta, väsymystä, näön hämärtymistä tai epävakautta voi esiintyä. Jos jokin näistä vaikutuksista kestää tai pahenee, kerro niistä välittömästi lääkärillesi tai apteekkiin. Muista, että tämä lääke on määrätty, koska lääkärisi on arvioinut, että sinulle koituva hyöty on suurempi kuin sivuvaikutusten riski.

Lisätiedot

Variantti

100st, 150st, 200st

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valium 10mg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *